Fotoreportage Macropak 2012

Vorige week van 2 t/m 5 oktober heeft de Macropak weer plaats gevonden in Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs geeft de bezoekers een overzicht van het laatste nieuws in de verpakkingsbranche. Dit jaar was de beurs groter dan vorige jaren, namelijk met ruim 300 exposanten. Volgens projectmanager Marc Klumper kan de Macropak 2012 een geslaagde beurs genoemd worden. “Met ruim 13.500 bezoekers zijn we wel iets teruggegaan in bezoekers in vergelijking met 2010, maar de krimp is marktconform. De bezoekers waren tevreden en gaven een zelfde hoge waardering als in 2010″, zegt hij tegen Verpakkingsmanagement.Er hing een goede sfeer tijdens de beurs en veel exposanten waren positief. Geert-Jan Assink van Gullimex vertelt dat de eerste beursdag iets rustiger was, maar het algemeen gezien is hij toch wel tevreden. "Het is misschien wel wat rustiger dan de vorige Macropak, maar er lopen wel de juiste bezoekers rond." Jan-Willem Mantel van Automator deelde deze mening. "Het bezoekersaantal is misschien niet zo hoog als normaal, maar de kwaliteit van de bezoeker is goed."

Tijdens de beurs zijn er verschillende prijzen uitgereikt, waaronder voor de 26e keer de Gouden Noot. Van de veertig innovaties is HAK uitgeroepen tot de winnaar van Gouden Noot 2012 met het HAK 1-2-OPEN deksel. Bio4pack was de trotse winnaar van de innovatieprijs met de eerste folie die composteerbaar is. De volgende Macropak staat gepland voor 7 t/m 10 oktober 2014.

Klik hier voor de fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.