Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
tevens nieuwe marketingcampagne

Smurfit Kappa presenteerde verpakkingsoplossingen op Empack

Smurfit Kappa kijkt tevreden terug op haar aanwezigheid op de Empack Brussels op 26 en 27 september. Tijdens deze beurs heeft Smurfit Kappa onder grote belangstelling diverse duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen gepresenteerd.



Naast de presentatie van diverse massief -en golfkartonnen verpakkingen, displays en verpakkingsmachines, verzorgde Pieter van der Linden, Business Development en Retail Manager bij Smurfit Kappa, een speciale learnshop over de samenwerking tussen de retailer, hun leveranciers en Smurfit Kappa. Deze manier van samenwerken biedt diverse voordelen waaronder meer zichtbaarheid op het schap voor de retailer, kostenbesparing in de supply chain voor de leverancier en meer business voor de verpakkingsproducent.



Veel aandacht was er ook voor de nieuwe campagne ‘Smurfit Kappa Enables’. Een unieke marketingcampagne die volledig in het teken staat van onze klanten. De producten van de klanten die centraal staan, waren dan ook op allerlei verrassende manieren terug te zien op onze stand. Ieder bezoeker heeft een goodie bag meegekregen met daarin de nieuwe brochure ‘Enable Your Future’. Deze is opgebouwd aan de hand van de vier klantcases: Efficiency (SAS Koffie), Impact (Carlsberg), Sustainablity (Arla) en Supply Chain Optimisation (Lotus Bakeries). Hiermee laten wij zien welke mogelijkheden Smurfit Kappa haar klanten biedt.

Voor meer informatie:
Diane van der Sanden
Publicatiedatum: