Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ciesse Paper en Nespak

De juiste verpakking voor elk stuk fruit

In de dynamische wereld van groenten en fruit spelen het uiterlijk en de functionaliteit van de verpakking een cruciale rol, niet alleen om de aandacht van de consument te trekken, maar ook om de versheid van de producten te garanderen. Ciesse Paper en Nespak, samen met de Guillin Groep waar ze deel van uitmaken, onderscheiden zich door het aanbieden van geavanceerde verpakkingsoplossingen, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van fruitverpakkers en verkooppunten om de winkelervaring van consumenten in de groente- en fruitafdeling te verbeteren.

"Onder de voorgestelde oplossingen valt de reeks honingraatverpakkingen van rPET (gerecycled PET) op, aangeboden door Nespak en beschikbaar in verschillende configuraties voor twee, drie of vier stuks fruit. Deze verpakkingen zijn ontworpen om stapelbaar te zijn en aan te passen aan de standaard kratten van 40x60 cm, waardoor een praktische en effici├źnte oplossing wordt geboden voor de distributie en presentatie van de producten. Dankzij hun ontwerp en de transparantie van het materiaal, garanderen de rPET-verpakkingen de zichtbaarheid van het product en beschermen ze de versheid van het reeds rijpe en consumptieklare fruit," aldus een verklaring van het bedrijf.

Daarnaast biedt Nespak een reeks oplossingen in karton voor het verpakken van een verscheidenheid aan fruit, waaronder abrikozen, perziken, pruimen, kersen en druiven. De kartonnen bakjes met aanpasbaar handvat bieden een elegante presentatie van het product en maken het gemakkelijk hanteerbaar voor de consument. De personalisatie van de bakjes en het handvat maakt het bovendien mogelijk om het merk van de producent te versterken en zich te onderscheiden in het brede aanbod van producten in supermarkten.

Wat betreft verpakkingen van cellulose, biedt Ciesse Paper, een ander Italiaans bedrijf van de Guillin Groep gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen voor groenten en fruit al meer dan 40 jaar, de allernieuwste aanpasbare trays met een assortiment van meer dan 500 modellen. Deze oplossingen kunnen gemaakt zijn van golfkarton, gespannen karton, composteerbaar en vochtbestendig, 100% aanpasbaar met verschillende druktechnieken.

"In karton is er een ruime marge voor creativiteit, voor het bedenken van verschillende vormen, automatisch en handmatig verpakbaar met geïntegreerde en aparte sluitdeksels."

"Innovatie in verpakkingen voor groenten en fruit speelt dus een fundamentele rol om aan de behoeften van consumenten te voldoen en de winstgevendheid van producenten en verpakkers te garanderen."

"We zullen aanwezig zijn op de Macfrut-beurs in Rimini en nodigen u uit om ons te bezoeken in hal D3, stand 73, omdat het de perfecte gelegenheid zal zijn om uw specifieke behoeften te bespreken en u te helpen deze te voldoen met onze innovatieve voorstellen," alsdus het persbericht.

Voor meer informatie
Nespak
Ciesse Paper
www.groupeguillin.com
[email protected]

Publicatiedatum: