best new packing-processing equipment

Abracad Technoworks genomineerd voor United Fresh-award

Abracad Technoworks BV heeft zich voor United Fresh 2012, van 1-3 mei 2012 in Dallas, Texas USA, genomineerd bij de laatste 5 deelnemers op het gebied van Best New Packing/Processing Equipment. De machine waar Abracad Technoworks zich mee heeft ingeschreven is in 2011 ontwikkeld nadat er een behoefte ontstond op het gebied van de gezonde snack. De hoge snelheid tel- en verpakkingsmachine telt o.a. gevulde zakjes met appelpartjes die als gezonde snack dienen in een Happy Meal bij Mc Donalds in de USA.

De machine maakt het mogelijk om op hoge snelheid zakjes te tellen en deze ongesorteerd in een doos te storten met altijd het juiste aantal (hier gaat het met een snelheid van 2x205 zakjes per minuut.) De machine draait ook in Europa bij de Italiaanse appelverwerker “VOG” in Laives,Süd Tirol. Hier worden ook zakjes appel verpakt op een gewenst aantal in een doos. Deze machine kan natuurlijk meer verpakken dan alleen zakjes appel. De gezonde snack is erg in opkomst en men ziet verschillende andere snacks op de markt verschijnen zoals snackworteltjes en snackradijsje. Er is wereldwijd steeds meer vraag naar machines om deze zakjes op producten af te tellen en te verpakken in dozen of in een kant en klaar maaltijd.


Abracad Technoworks BV heeft zich gespecialiseerd in het verpakken van een gewogen product in bakjes en schaaltjes, zoals bijvoorbeeld maaltijdsalades.

Voor mee informatie :
Abracad
www.abracad.eu
+31-413-479930


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven