Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe GPS-Tracker voor voertuigen

GPS-Buddy, dat produceert op het gebied van fleet- en assetmanagement, introduceert tijdens Transport Compleet in Hardenberg haar nieuwe voertuigvolgsysteem. Dit low-end systeem op basis van een OBD II-connector is snel en eenvoudig te installeren in elk voertuig. Het systeem is met haar afmetingen van 6,7 cm bij 5 cm bovendien zeer compact. De combinatie van het kleine formaat met het installatiegemak zorgt ervoor dat dit systeem zeer geschikt is voor bedrijven met een snel veranderend wagenpark. Ook voor situaties waarbij incidenteel de rit van een voertuig moet worden gevolgd, zoals bij proefritten, biedt het OBD-systeem een uitkomst.



Desmond van Kooten, sales director bij GPS-Buddy: "De mobiliteitsmarkt verandert. Met een groot tekort aan goede chauffeurs en de druk op het huidige wegennet wordt de transportsector steeds inventiever. Om het 'leeg' rijden zoveel mogelijk te vermijden of een capaciteitstekort op te vangen, kan het zijn dat een rit of vracht wordt uitbesteed aan een derde partij. Met een OBD II-connector kan deze rit of vracht dan toch snel gevolgd worden. Daarnaast kan het systeem ook eenvoudig worden ingezet indien gebruik wordt gemaakt van een leenauto of van vervangend vervoer."

De realtime ritinformatie is zichtbaar via de GPS-Buddy webportal, de Studio-omgeving en de GPS-Buddy apps.

Voor meer informatie:
GPS-Buddy
Transistorstraat 100
1322 CH Almere
T: +31(0)36 538 28 80
Publicatiedatum: