Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Still introduceert nieuwe uitbreiding op gamma elektrische pallettrucks

Met de EXH 14-20 Plus-serie introduceert STILL de jongste uitbreiding op haar gamma elektrische pallettrucks. Meest in het oog springende vernieuwing is het disselkop design, met een optioneel touch display, zo meldt het bedrijf.


EXH 14-20 Plus

"Extra grote knoppen maken een intuïtieve bediening door alle operators mogelijk, hoe groot hun handen ook zijn. Zelfs met werkhandschoenen aan blijft een eenvoudige en effectieve bediening met één hand kinderlijk eenvoudig, voor zowel links- als rechtshandige operators", vervolgt STILL. Het in de disselkop geïntegreerde display toont alle relevante truckdata, zoals het laadniveau van de accu, de bedrijfsuren en het actuele rijprogramma.

"Het optionele touch display slaat de brug tussen het gebruik van een smartphone en de bediening van magazijntrucks. Alle trucks uit de nieuwe Plus-serie kunnen worden uitgerust met onderhoudsvrije lithium-ion-accu’s voor een vrijwel continue inzetbaarheid." 

"Daarbij past OptiSpeed de snelheid van de truck automatisch aan de hoek van de dissel aan. Ook de standaard kruipsnelheidsschakelaar maakt een veilige inzet in zelfs de meest krappe ruimtes mogelijk. Een actieve voetstop (optie) zorgt ervoor dat de pallettruck automatisch van rijrichting verandert bij contact met de voeten."

Voor meer informatie:
STILL Intern Transport
Nijverheidsweg 5
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
078-6845256
info@still.nl  
www.still.nl    

Publicatiedatum: