Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Shell snellader voor trucks Kivits-Drunen

Logistiek dienstverlener Kivits Drunen heeft een snellader van Shell Recharge in gebruik genomen voor haar nieuwe elektrische truck. Beide partijen hebben de ingebruikname van deze snellader op feestelijke wijze gevierd.

Kivits Drunen is een logistiek bedrijf uit Brabant dat in de afgelopen 75 jaar is uitgegroeid tot een specialist in het vervoer van temperatuur-kritische producten, zoals groenten en fruit, naar onder andere supermarkten, distributiecentra, groothandels en winkels. Het bedrijf koestert de missie om logistiek op de meest effici├źnte en duurzame manier te realiseren.

De snellader van Shell Recharge staat niet op zich; ook zijn ongeveer 4.000 zonnepanelen op het dak van Kivits in Waalwijk geplaatst en zal een grote batterij ter plekke het lokale elektriciteitsnetwerk zoveel mogelijk ontzien. De drie toepassingen dragen bij aan de verduurzaming van het zware transport van het bedrijf.

Voor de verduurzaming van zwaar transport zal volgens Shell in de komende jaren nog een moza├»ek van oplossingen nodig zijn; biodiesel, biogas, batterij-elektrisch en waterstof. Hierbij is de verwachting dat de laatste twee op de langere termijn de boventoon zullen gaan voeren. Shell investeert nu al in alle toepassingen om deze producten te kunnen produceren of op te wekken en vervolgens te kunnen leveren aan haar klanten. 

Bron: Shell

Publicatiedatum: