Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitbreiding activiteit in Zuid-Europa

Lineage Logistics opent kantoor in Madrid

Lineage Logistics, een grote mondiale speler op het gebied van temperatuur gecontroleerde industriële REIT en logistieke oplossingen, heeft op 17 maart een nieuw kantoor geopend in Zuid-Europa, met name in Madrid, tijdens een evenement dat werd bijgewoond door het Zuid-Europese managementteam van het bedrijf, evenals Europese en Amerikaanse managers en bestuursleden van Bay Grove, het moederbedrijf van Lineage.

Het nieuwe hoofdkantoor voor Zuid-Europa onderstreept de voortdurende investering van Lineage in de regio en legt de basis voor verdere groei. Bovendien zorgt de toegenomen focus op Zuid-Europa voor een sterkere verbinding met het netwerk van hubs van Lineage Logistics in Noord-Europa en daarbuiten.

De nieuwe vestiging bouwt voort op de groeiende voetafdruk van Lineage in de regio, zoals onder meer blijkt uit de overname in september 2022 van Grupo Fuentes, een van de belangrijkste leveranciers van transport en koelopslag in Spanje. De recente investeringen van Lineage in het wagenpark en onlangs gelanceerde diensten gericht op groenten en fruit zullen helpen om de Europese voedselvoorzieningsketen efficiënter te maken. Lineage biedt klanten een one-stop-shop-oplossing bij het vervoeren van hun producten van Zuid- naar Noord-Europa en verder. Het baanbrekende gebruik van data, de geavanceerde koelketentechnologieën en een netwerk van strategische locaties in de drukste havens van Europa helpen klanten van Lineage om het vervoer van voedselproducten over de hele temperatuurgecontroleerde toeleveringsketen te optimaliseren.

"Spanje is de deur naar Zuid-Europa en een van Europa's belangrijkste leveranciers van groenten en fruit. Lineage heeft ervoor gekozen om hier te investeren om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten in Europa en wereldwijd", aldus Raul Fores Valles, regionale vicevoorzitter voor Zuid-Europa bij Lineage Logistics. "Ons nieuwe kantoor in Madrid zal ons helpen onze recente investeringen in transport- en expeditiediensten optimaal te benutten om klanten efficiënter met de wereld te verbinden."

Lineage betrad voor het eerst de Europese markt in 2017 en heeft er nu een sterk netwerk van meer dan 70 koelketenfaciliteiten in 11 landen, waaronder zes in Spanje, twee in Italië en drie in Frankrijk. Het bedrijf heeft aanzienlijke investeringen gedaan in Zuid-Europa, onder meer in een eigen wagenpark, om de klanten verbinding te kunnen bieden met hubs in Noord-Europa en daarbuiten. Lineage kwam Spanje voor het eerst binnen in mei 2021, met de overname van magazijnen in Navarra en Asturië van Frigoríficos de Navarra en Frioastur.

Voor meer informatie:
Magnus Franklin
Lineage Logistics
Tel: +32 471620575
magnus.franklin@teneo.com

Publicatiedatum: