Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Het maximale uit je ladingen halen is slechts één simpele stap"

Bij Otflow is het de missie om voedselverspilling op wereldwijde schaal te verminderen. De afgelopen jaren heeft het team gewerkt aan nieuwe manieren om het effect van hun producten aan te tonen, met als resultaat dat ze nu een Benefit Calculator op de markt brengen. Met deze zeer gebruiksvriendelijke online tool kunnen fruitexporteurs een nauwkeurige berekening maken van hun potentiële besparingen door gebruik te maken van Otflow.

11 jaar marktgegevens
Gebruikers hoeven alleen de totale waarde van een container, het totale aantal containers en de verzendroutes op te geven om hun potentiële besparingen te ontdekken. De uitgebreide toolformule houdt rekening met een groot aantal parameters uit 11 jaar marktgegevens, waaronder waardevolle informatie uit de sector fruitvervoer, om een schatting te maken van de financiële besparingen die exporteurs jaarlijks kunnen verwachten. "Dit betekent dat de berekening een nauwkeurige en betrouwbare schatting is en exporteurs een duidelijk beeld geeft van de voordelen die zij kunnen verwachten wanneer zij gebruik maken van Otflow," aldus CEO Ronald Hagestein.

Naast de standaardberekening die de Benefit Calculator biedt, kunnen exporteurs ook een meer op maat gemaakte berekening aanvragen door meer gedetailleerde informatie over hun lading te verstrekken, zoals het soort fruit, het laadpatroon en andere. Deze berekening op maat geeft een nog nauwkeurigere inschatting van de besparingen die bedrijven kunnen realiseren door gebruik te maken van Otflow.

"Onze Benefit Calculator is beschikbaar op onze website en toont in slechts twee minuten de potentiële jaarlijkse besparingen. Het maximale uit uw ladingen halen is slechts één simpele stap verwijderd."

Voor meer informatie:
Tania Brito
OTFLOW
Tel.: +31 (0)185 401 4361
tania@otflow.com 
www.otflow.com 

Publicatiedatum: