Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Greg Akins over jaarlijkse workshop 'Fruit Ripening & Ethylene Management'

"Ik leer elke keer weer wat nieuws"

Op 18 en 19 april aanstaande organiseert UC Davis weer zijn jaarlijkse workshop 'Fruit Ripening & Ethylene Management'. "Om de maximale omzet binnen bepaalde fruitcategorieƫn te realiseren, is het van cruciaal belang de producten goed gerijpt op de markt te brengen," legt Greg Akins van Catalytic Generators and QA Supplies uit. "Tijdens de workshop leren deelnemers hoe zij de consument optimaal gerijpt fruit kunnen leveren waarbij productverlies tot het minimum wordt beperkt en de winst wordt gemaximaliseerd."

Demonstratie sessies
Tijdens de workshop komt een breed scala aan onderwerpen aan bod, waaronder de biologie van het rijpen, huidige retailtrends met betrekking tot rijpingstechnolgie, het ontwerp van rijpingsprogramma's en -faciliteiten," vertelt Akins. De tweedaagse workshop wordt vooral bijgewoond door transporteurs, groothandelaren en retailers maar is aan te bevelen aan iedereen die verantwoordelijk is voorfruitrijping en het bevorderen van de AGF-afzet."


Mogelijkheid tot netwerken
"Elke keer dat ik er ben, leer ik weer wat nieuws," vervolgt Akins, die al ruim dertig jaar werkzaam is binnen de rijpings- en ethyleentechnologie. "Daarnaast biedt het evenement volop gelegenheid tot netwerken en kan men deskundigen ontmoeten die zich bezighouden met fruitrijping. De schat aan kennis, die het uitgebreide panel in huis heeft, is het bescheiden inschrijvingsgeld meer dan waard. Gedurende deze twee dagen zal men de technologie van rijpen en de mogelijkheden van ethyleen beter leren waarderen dus aarzel niet om deel te nemen aan deze workshop."

Catalytic Generators en zusterbedrijf QA Supplies sponsoren het evenement. "We doen dit al voor het achtste jaar. We steunen de workshop financieel om het UC Postharvest Technology Center te helpen een deel van hun onkosten te compenseren," vertelt Akins. Een aantal van de werknemers van het bedrijf is aanwezig op het evenement om ethyleen generatoren en andere rijpingsapparatuur aan de bezoekers te demonstreren.


Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Voor meer informatie:
Greg Akins
President & CEO
Catalytic Generators LLC
QA Supplies LLC
Tel: +1-757-855-0191
Publicatiedatum: