Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stijging wereldwijde consumptie noten met chocolade

Uit een recent onderzoek is gebleken dat noten en chocolade een perfect duo vormen. Het Almond Board uit Californië en de Sterling-Rice Group ondervroegen 5.400 consumenten uit verschillende landen en kwamen tot de conclusie dat 70% van de consumenten liever chocolade met noten at dan gewone chocolade.


In zeven van de tien landen (VS, VK, Frankrijk, Duitsland, Rusland, Brazilië en Japan) bleef de consumptie van chocolade met amandelen gelijk of steeg deze. Tussen 2014 en 2016 steeg de consumptie van pure chocolade met amandelen met 3% en die met pistachenoten met 7%. 82% (3% meer dan in 2014) van de consumenten denkt dat chocolade met amandelen voedzamer is en 81% (2% meer dan in 2014) van de consumenten vindt chocolade met amandelen krokanter.
Publicatiedatum: