22 november: informatiebijeenkomst handelsmissie Colombia

Als bedrijf actief in de sectoren Agro-food, Transport & Logistiek, Infrastructuur of Maritiem? Dan is de handelsmissie naar Colombia, die van 14 tot en met 18 februari 2017 plaatsvindt en wordt georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en Rotterdam Partners mogelijk interessant. Morgen 22 november is een informatiebijeenkomst in Rotterdam.

Tijdens de missie wordt een bezoek gebracht aan een tweedaags seminar over Transport & Logistics in Bogotá. De missie wordt ondersteund door een Colombiaanse werknemersorganisatie.

Waarom Colombia?
Colombia is de op drie na grootste economie in Zuid-Amerika met een gemiddelde economische groei van 5 procent over de afgelopen 5 jaar. Nederlandse bedrijven en kennisinstituten hebben de juiste expertise en ervaring om met het Colombiaanse bedrijfsleven deze economie verder te laten groeien. Deze business trip richt zich op de sectoren Agro-food, Transport & Logistiek, Infrastructuur en Maritiem (inclusief binnenvaart.

Tijdens de conferentie krijgt men informatie over de recente ontwikkelingen en de toekomstplannen op het gebied van multimodale logistiek in Colombia. Ontdek wat uw kansen zijn tijdens de interactieve workshops. De workshops helpen u met B2B matchmaking tussen u en potentiële Colombiaanse zakenpartners. U ontmoet deze potentiële partners tijdens een bezoek aan Bogotá, Medellín en Barranquilla.

Informatiebijeenkomst op 22 november

Voor belangstellenden is er een informatiebijeenkomst op 22 november 2016, georganiseerd door Rotterdam Partners en Rijkswaterstaat in de STC-Group Rotterdam (Lloydstraat 300). Daar hoort u alles over de handelsmissie en conferentie.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst
Verhinderd om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst, maar wilt u zich wel registreren voor de handelsmissie? Neem dan contact op met Mats Heijmans (colombia@rotterdampartners.nl)

Voor meer informatie:
Willem Otto Hazelhorst
Rijkswaterstaat
06-20248256

René Hanssens
Rotterdam Partners
010-7900197

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven