Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van 22 tot en met 25 mei in Teheran

Iran food & hospitality 2017

Met 711 exposanten uit 35 landen (+40%), twaalf nationale paviljoens en meer dan 40.000 bezoekers heeft de vakbeurs 'Iran food + hospitality 2016' alle verwachtingen overtroffen. Na de opheffing van de sancties zullen er in Iran nu honderden nieuwe hotels en duizenden nieuwe restaurants ontstaan of gemoderniseerd worden. Zakelijke- en vakantiereizen naar Iran zullen een opleving doormaken. Met dit in het achterhoofd presenteren beursspecialist fairtrade uit Heidelberg en haar Iraanse partner Palar Samaneh, op de Iran food + hospitality 2017 voor de eerste keer de 'Special Show Foodservice Equipment'. In 2017 vindt de vakbeurs voor de vierentwintigste keer plaats en wel van 22 tot en met 25 mei op het beursterrein in Teheran.

Special Show Foodservice Equipment in hal 31A
Op de 'Special Show Foodservice Equipment' zullen de nieuwste innovaties op het gebied van Foodservice Equipment op 3.000 vierkante meter op de beste plaats in hal 31A gepresenteerd worden.

Iran food + hospitality 2017: het belangrijkste platform voor de professionele levensmiddelenhandel
Net als in de afgelopen jaren is de vakbeurs Iran food + hospitality 2017 weer het belangrijkste platform voor de professionele levensmiddelenhandel. Er worden specialiteiten gepresenteerd uit de volgende categorieën: brood & banket, zuivelproducten, dranken, verse & gekoelde levensmiddelen, diepvriesvoedsel, basisvoedingsmiddelen, gezonde voeding, warme dranken, ijs & diepgevroren zoetigheden, vlees & vleesproducten, biologische levensmiddelen, snacks en snoepgoed.

Voor meer informatie:
www.iran-foodhospitality.com
Publicatiedatum: