Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Detailresult Groep & Leo de Kock maken prijswinnaar Malta-reis bekend

In de afgelopen periode konden de klanten van Dirk en DekaMarkt bij de aankoop van een zak Malta aardappelen een reis voor 2 personen naar Malta winnen. Mevrouw Ramaakers en de heer Wildbret waren de gelukkige winnaars. De prijs werd ter beschikking gesteld door aardappelleverancier Leo de Kock.

Winnaars
Mevrouw Ramaakers kreeg de prijs overhandigd in DekaMarkt Velsen Noord. Mevrouw Werring, marketingmanager bij Leo de Kock en de heer Vriesman, supermarktmanager DekaMarkt overhandigden haar de prijs. "Ik ben hier heel blij mee, wat een verrassing," aldus mevrouw Ramaakers.



De heer Wildbret werd uitgenodigd bij Dirk van den Broek in Oostzaan om zijn prijs in ontvangst te nemen. Namens de supermarkt heette de heer Van der Eng hem van harte welkom. De heer Wildbret: "Ik ben nog nooit naar Malta op vakantie geweest. Samen met mijn vrouw ga ik er van genieten!"



Malta
Deze winnaars hebben dankzij het kopen van een zak Malta aardappelen een reis voor 2 personen naar Malta gewonnen. Ze kunnen de magie van Malta gaan ontdekken: de mengelmoes van culturen, zachte klimaat, gastvrije Mediterrane sfeer en de schilderachtige vissersdorpjes.

Malta aardappelen komen van dit eiland. Hier telen kleine familiebedrijfjes nog op ambachtelijke wijze aardappelen. Het is arbeidsintensief werk. Voor ploegen wordt vaak nog gebruik gemaakt van ezels en tractoren. De oogst is daarnaast voornamelijk handwerk, waardoor er weinig schade aan de aardappel ontstaat. Het klimaat van Malta is geschikt voor aardappelteelt. Dankzij de zilte, schone, droge zeewind en de hoge temperaturen maken aardappelziektes nauwelijks kans. Hierdoor hoeven er weinig bestrijdingsmiddelen gebruikt te worden. 
Publicatiedatum: