Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alex Hofstee, ULMA Packaging:

"Nieuwe Sienna Flowpackmachine haalt meer dan 85 verpakkingen per minuut"

Tholen - Tijdens de Fruit Logistica presenteerde de Spaanse machinefabrikant Ulma Packaging haar vernieuwde ULMA Sienna Flowpack machine. De machine wordt ook voor bloemen en non-food ingezet, maar doet in de AGF-sector vooral dienst binnen de vollegrondsgroenten. De eerste machines - die werken met een servo dwarssealsysteem met een productdoorlaat van maar liefst 235 mm - komen in april in productie, maar Alex Hofstee van het Nederlandse verkoopkantoor heeft de eerste machines al verkocht.


 
"De grootste verandering is dat deze Sienna High-Tec geen pneumatische lucht nodig heeft en volledig servo-gestuurd is", vertelt Alex. "Met deze machine halen we een capaciteit van maar liefst 85 verpakkingen per minuut. Met name die snelheid en betrouwbaarheid worden erg gewaardeerd. Daarbij levert de nieuwe machine doordat hij servo-gestuurd is een fikse besparing op de energiekosten."


 
De machine is ook voorzien van een industriƫle PC (UPC). De software waar op de machine draait, is compleet ontwikkeld door ULMA Packaging. De industriƫle PC (UPC) maakt het mogelijk om nog nauwkeuriger de assen en motoren aan te sturen. Dit verhoogt de nauwkeurigheid waardoor er een hogere flow behaald kan worden, wat resulteert in een hogere capaciteit en efficiency.

Voor meer informatie:
Alex Hofstee
Ulma Packaging
Mobiel: +31(0) 651 670 176
alex.hofstee@gh-ulma.com
www.gh-ulma.com