Verpakkingsmachine JASA helpt Freshtime met de kerstdrukte

In april 2015 heeft JASA de eerste JASA350CM als onderdeel van een complete lijn voor doy-pack verpakkingen met stoomventiel bij Freshtime in Engeland geplaatst. Freshtime levert 'ready to eat' vers gesneden groenten aan een aantal leidende supermarkten binnen het Verenigd Koninkrijk. De lijn die begin april geplaatst werd had binnen 1,5 maand al een output van 2 miljoen doy-pack verpakkingen. Ondanks dat de machine 24 uur per dag draait, blijkt de productie nog niet voldoende te zijn. Freshtime heeft daarom een 2de JASA350CM besteld om de productie op te schroeven. Het is de bedoeling dat deze lijn nog voor de kerst draait om ervoor te zorgen dat er tijdens de kerstdrukte extra verpakkingen geproduceerd kunnen worden.JASA350CM
De JASA350CM is een verpakkingsmachine waarop meerdere soorten verpakkings vormen verwerkt kunnen worden van verschillende soorten folies. "Bijzonder handig voor bedrijven die meerdere soorten groenten en fruit in verschillende verpakkingen leveren, want je hebt maar één machine nodig," aldus Stephanie Hulshoff. "De JASA 350CM kan tot 120 verpakkingen per minuut verwerken en gewichten van 50 gram tot 10 kg, afhankelijk van de folie. Daarnaast heeft de machine een hygiënisch ontwerp en is deze eenvoudig reinigbaar. De machine werkt met zeer gebruiksvriendelijke software."

Meer informatie:
JASA Packaging Systems
Stephanie Hulshoff - Marketing
T: (072) 561 27 00
E: sales@jasa.nl
www.jasa.nl
www.facebook.com/JasaPackagingSystems


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.