British Potato 2015 in Harrogate

Deze maand komt de gehele aardappelsector bijeen voor het evenement BP2015 op 12 en 13 november te Harrogate. "Wat anders is, is niet alleen de locatie van het Harrogate International Centre en de gloednieuwe bedrijven die zich daar presenteren. De aardappelsector met een waarde van £4,1 miljard (€5,8 miljard) wordt flexibeler, meer gespecialiseerd en zakelijker," zegt Rob Clayton van AHDB Potatoes. "We zijn dankbaar voor de ondersteuning van de sponsors Branston en Grimme. Dit evenement draait geheel om het vastleggen van relaties, het zien van innovatie en nieuwe producten en het leren van anderen, of dit nu om seminars gaat van experts en paneldiscussies of om conversaties bij een van de 200 stands of in de bar na het sector-diner."

"Dit is voor de eerste keer echt een indoor evenement, waarbij al onze machine-specialisten en standhouders beschermd worden tegen het novemberweer." "We willen met name de jongeren welkom heten," zegt Philip Burgess van AHDB Potatoes. "Of ze nu deel zijn van ons Next Generation-programma, een van onze PhD-studenten zijn of een van onze dagjesmensen die zich bij ons voegen vanuit landbouwstudies uit het hele land, zijn dit twee dagen waar je kunt praten, luisteren en in contact kunt komen met de mogelijkheden en het enthousiasme dat met de aardappelsector gepaard gaat."

Het Potato Industry Dinner
Het roemrijke sector-diner vindt plaats in de Harrogate Royal Hall aan het einde van de eerste dag. Dit zorgt voor een geschikte omgeving om te ontspannen met collega's en vrienden, om te netwerken of kennis te maken met waardevolle gasten. Losse tickets en tafels kunnen gereserveerd worden op bp2015.co.uk

Klik hier om te je aan te melden voor BP2015.

Voor meer informatie:
Jim Davies
AHDB
Tel: +44 (0)24 7647 8786
Email: info@ahdb.org.uk
potatoes.ahdb.org.uk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.