Kijkdag donderdag 29 oktober

Online veiling AGF-verwerkingsmachines

Tholen - Donderdag 29 oktober, is de kijkdag van de online veiling van machines voor de groente-, fruit- en vleesverwerking wegens beëindiging activiteiten Deli-Pack in Boxtel. Op deze veiling staan onder andere groenten wassers, verpakkingsmachines, peelers, transportbanden, vulmachines, etiketteermachines en nog vele machines meer. De veiling in Boxtel is slechts één van de vele veilingen die Industrial Auctions organiseert.Industrial Auctions heeft zich gespecialiseerd in online veilingen voor de complete voedingsindustrie. "Door de specialisatie kunnen wij geïnteresseerden goed informeren en adviseren", vertelt marketing manager John van Berlo. Online veilingen zijn de afgelopen jaren in populariteit aanzienlijk gestegen en steeds meer bedrijven zien de voordelen van het online bieden op machines voor hun bedrijf. De machines kunnen een week na de veiling al opgehaald worden en direct in het productieproces ingezet worden waar bij nieuwe machines rekening gehouden moet worden met een langere levertijd.Daarnaast kan het een grote kostenbesparing zijn om een gebruikte machine aan te schaffen in plaats van een nieuwe machine. Regelmatig wordt het ontbreken van garantie bij kopen op een veiling als belemmering gezien. Industrial Auctions wil dit risico verlagen door het uitgebreid beschrijven van machines, goede foto's te maken van de machines en het organiseren van kijkdagen. Geïnteresseerden kunnen tijdens de kijkdagen de machine binnenste buiten keren zodat men precies weet waar men op kan bieden.Tijdens de sluiting van de veiling komen geïnteresseerden vanuit de gehele wereld op de website www.industrial-auctions.com om daar de afloop van de veiling mee te maken. "De laatste dag is meestal de dag waarop het gebeurd. Vele biedingen worden geplaatst in de laatste minuten voor het sluiten van de veiling, telefoontjes van over de gehele wereld met last minute vragen en vragen over het proces in het algemeen zijn normaal", aldus John van Berlo.Na de veiling worden ophaaldagen georganiseerd waarbij Industrial Auctions BV erop toeziet dat wat er gewonnen is ook daadwerkelijk geladen wordt. Bij het laden van de machines zijn medewerkers van Industrial Auctions BV aanwezig om hierbij te helpen met een heftruck en mankracht. De service gaat verder door voor bedrijven die geen tot weinig ervaring hebben met het demonteren, laden en transporteren van machines hierbij te assisteren.

"Inmiddels hebben we al heel wat gebruikte productiemachines geleverd aan bedrijven in de complete voedingsindustrie. We zijn een jong online veilingbureau dat bekend staat om onze goede service en dat willen we vasthouden."

Voor meer informatie:
Industrial Auctions BV
De Stad 10
5688 NX Oirschot
Tel: 0499-872510
info@industrial-auctions.com
www.industrial-auctions.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.