Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gerry Li, Rida Trade: "Gemberprijs daalt, nieuwe oogst aanstaande"

Binnen twee weken eerste Chinese kastanjes

Tholen - De afgelopen weken gaat de gemberprijs in China naar beneden. "We proberen nu de voorraden op te ruimen en gaan terug naar een normaal niveau", vertelt sales manager Gerry Li. Hij verwacht dat de gemberprijs de komende maand nog wat verder zal zakken als de nieuwe gemberoogst met betere kwaliteit en toegenomen volumes op de markt komt.



"Zelfs de grote vraag voor het Chinese Nieuwjaar en Kerst zullen de prijstrend niet veranderen. Maar we hopen dat de lagere prijs van gember zorgt voor een toenemende vraag op de Europese markt", zegt Gerry. Rida Trade verpakt de gember in 1, 2 en 5 kg en in 12 kg open top doos voor de supermarkt.



In aanvulling op het gember arriveren de komende twee weken ook Chinese kastanjes bij Rida Trade. "Het is een heerlijk product speciaal uit het noorden van China. Net als met gember doen we er alles aan om de beste kwaliteit voor de beste prijs op de markt te brengen", besluit Gerry.

Voor meer informatie:
Gerry Li
Rida Trade Netherlands b.v.
Hooipolderweg 7
2635 CZ Den Hoorn
T. +31 10 223 9893
F. +31 15 251 0735
sales@ridatrade.nl
www.ridatrade.nl