Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nedato zet volgende stap op de MVO prestatieladder

Eind juni 2015 is Nedato gecertificeerd voor de derde trede op de MVO-prestatieladder. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Alle processen en initiatieven op MVO gebied zijn uitgebreid geauditeerd door DNV-GL. Heero Gramsma: "Binnen MVO bij Nedato zijn er naast energie en water besparingsprogramma's initiatieven op gebied van milieuvriendelijke teeltprogramma's, arbeidsomstandigheden, stage en school projecten, lokale betrokkenheid en aandacht voor goede doelen. Heel concreet zorgt Nedato al jaren dat op wekelijkse basis 700 gezinnen in haar omgeving via voedselbanken voorzien worden van aardappelen: een geringe hoeveelheid voor Nedato met een groot positief effect voor deze gezinnen."

In Nederland zijn slechts 220 bedrijven gecertificeerd voor de MVO prestatieladder. Een kleine 150 hiervan op trede 3. Nedato is het enige bedrijf uit de aardappelsector gecertificeerd voor de MVO prestatieladder. In april werd Nedato ook weer gehercertificeerd voor voedselveiligheid BRC Food Safety niveau A, ISO 9001 en 1400, allen zonder noemenswaarde tekortkomingen.

Met al deze certificeringen heeft Nedato een onderscheidende positie binnen de internationale aardappelleveranciers. Heero: "Een toenemend aantal van onze klanten vinden dit belangrijk. Voorts biedt dit ons perspectief op vergroting van onze verkoopmogelijkheden en nieuwe klantrelaties."

Meer informatie:
Nedato
Heero Gramsma
T: 06-53798035
Publicatiedatum: