Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Miele Inspirience Centre, zaterdag 13 juni

Zoete Aardappel Workshop

De website van American Sweet Potato is in de lucht! www.sweetpotatoes.eu staat live en om dit te vieren, organiseren wij een feestelijke en allereerste Zoete Aardappel Workshop op 13 juni! American Sweet Potato is vorig jaar neergestreken in Nederland. Na diverse succesvolle activiteiten in o.a. de Markthal en deelname aan de Margriet Winterfair is nu de volgende belangrijke stap in de promotie campagne gezet met de lancering van de website en alle bijbehorende social media!

Momenteel is de website beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal en op korte termijn ook de Franse taal. Op deze website kan de consument informatie vinden over de zoete aardappel en uiteraard inspirerende recepten. Ieder seizoen zullen nieuwe recepten gepubliceerd worden en de website is ook de portal naar de social media.

Om de lancering van de website te vieren, organiseren wij op zaterdag 13 juni a.s. de allereerste zoete aardappel workshop in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Tijdens de workshop zullen er, onder professionele begeleiding van de chefs van het Miele Inspirience Centre, diverse (verrassende!)zoete aardappel gerechten bereid worden. Ook vertellen we alle ins en outs van deze super knol!

Iedereen is welkom om deel te nemen. Deelname aan deze workshop kan voor de speciale prijs van € 49 i.p.v. € 75 en alle deelnemers krijgen aan het eind van de workshop een goed gevulde goodiebag mee!

Er is plaats voor 54 personen. Aanmelding voor de workshop kan via de volgende link

Voor verdere informatie:
American Sweet Potato
Charlotte Mauritz
Tel: 0321-387978
cm@phaff.com
06 - 22 41 66 32


Publicatiedatum: