Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Internationaal karakter Anuga Foodtec

Vorige week heeft de driejaarlijkse Anuga Foodtech weer plaatsgevonden in Keulen. Dit is een internationale beurs voor de leveranciers aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Er waren ruim 1500 exposanten aanwezig waarvan 56% van buiten Duitsland kwam. Er was niet alleen een groei in exposanten (14%), maar ook het aantal bezoekers is met 6% gestegen sinds de vorige editie (2012). Zo telde deze beurs gedurende 4 dagen een totaal aantal bezoekers van meer dan 45.000 uit 137 verschillende landen.



Op de eerste dag van de beurs vond de ceremonie plaats van de International FoodTec Awards. Dit jaar werd de onderscheiding uitgereikt aan 18 innovaties
Negen van de innovaties kregen een gouden award, waaronder GEA Food Solutions met de GEA MultiDrum, Insort GmbH met de Sherlock food analyser, PerfoTec met het Respiration control system en Sealpac met hun innovatie Easylid.
De andere negen genomineerden ontvingen een zilveren onderscheiding zoals Intralox L.L.C Europe met een DirectDrive System.

De beurs is voor de gehele voedings- en drankenindustrie, waardoor er ook een groot aantal leveranciers van de AGF-sector aanwezig waren. Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse en Vlaamse bedrijven die zich presenteerden. De exposanten waren zeer positief, ondanks dat de beurs voor sommige bedrijven wat rustig begon.

De volgende editie van de Anuga Foodtec zal plaatsvinden op 20 t/m 23 maart 2018 in Keulen.