Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuidkoop bouwt 4.300m² stands op de Fruit Logistica in Berlijn

Meer dan 2.600 exposanten uit 84 verschillende landen presenteren zich van 4 tot en met 6 februari vanaf de Fruit Logistica in Berlijn. Waar de beurs nog steeds groeit en steeds internationaler wordt, groeit de beurs ook voor Zuidkoop. Met een totaal te bouwen oppervlakte van 4.300 m² zetten zij weer meer stands neer dan vorig jaar. En met klanten uit Engeland, Japan, Denemarken en Zuid-Afrika wordt ook het klantenbestand van Lierse bedrijf steeds internationaler.



De grootste taak van Zuidkoop is het in de spotlights zetten van de Nederlandse tuinbouwsector in Berlijn. Dat doet het bedrijf door het 3.000m² grote Holland Fresh Group paviljoen neer te zetten.

Ca. 130 Nederlandse bedrijven presenteren vanuit dit paviljoen hun assortiment en innovaties. De identiteit van de deelnemende bedrijven komt sterk naar voren door de unieke ontwerpen waarin productpresentatie en communicatie centraal staan. Tegelijkertijd vormt het paviljoen een krachtig geheel met een duidelijk Nederlandse uitstraling. Dat uit zich in kleurgebruik, productbeelden en productverwerking.

Naast het Holland Fresh Group Paviljoen bouwt Zuidkoop nog eens 1.300m² aan individuele stands. Een groot aantal vierkante meters is gereserveerd voor bekende bedrijven in de agrarische sector als Nature's Pride, Beekenkamp, Kubo, Looije tomaten, Coolfresh, Enza Zaden, Roveg etc.

Logistiek is het project een grote operatie. Zo reist het bedrijf in etappes met 100 medewerkers af naar Berlijn voor de opbouw en de afbouw van deze beurs. Daarvoor zijn 124 vliegtickets en 534 hotelovernachtingen geboekt. De standbouwmaterialen worden in maar liefst 34 trailers naar Berlijn vervoerd.

Voor meer informatie:
Zuidkoop
Annemiek van Geest:
0174 – 514666
zuidkoop@zuidkoop.nl
Publicatiedatum: