"Piet Pannekeet: "Alles staat of valt met gemak en snelheid"

Doorbraak op het gebied van sleevers: Omsteltijden van minder dan 5 minuten

Maaltijdsalades, kant-en-klaarmaaltijden, voorgesneden groenten en fruit, voorbereide borrelhapjes: dankzij de enorme groei van convenience producten, die veelal in schalen en trays worden verpakt, kan de hedendaagse consument het zich steeds gemakkelijker maken. JASA Packaging Solutions biedt met haar nieuwe generatie sleevers een oplossing voor het automatisch aanbrengen van voorgelijmde en voorgevouwen kartonnen sleeves.

De JASA sleever voorziet rechthoekige, ronde, ovale en vierkante schalen, trays en bekers van 2- of 3-zijdig gesloten sleeves. De machine is ontworpen om binnen enkele minuten van de ene schaal naar de andere om te stellen waardoor de productiecapaciteit van een verpakkingslijn aanzienlijk toeneemt. Het compacte ontwerp en de diverse modulaire in- en uitvoersystemen maken dat de machine eenvoudig in een bestaande productielijn in te bouwen is.Piet Pannekeet, oprichter en directeur bij JASA: "We hebben de sleever ontworpen door terug te gaan naar de basis: hoe combineer je een eenvoudige bediening met een korte omsteltijd. We hebben dit gerealiseerd door van de sleever cassette het hart van de machine te maken. Iedere sleever heeft zijn eigen - op maat gemaakte - cassette. Wanneer de cassette gewisseld is, wordt gelijk de breedte van de schaalgeleiding aangepast middels het "autotracking" systeem en dan is het omstellen klaar. Zo stel je binnen 5 minuten de gehele machine om van de ene naar de andere schaal en sleever. Zo zie je dat eenvoudig probleemoplossend denken de beste oplossingen brengt. Dit is iets waar we - mag ik als oprichter van JASA met trots zeggen - goed in zijn."

Geïnteresseerd? De nieuwe JASA SLEEVER wordt gepresenteerd tijdens de Fruit Logistica in Berlijn en op de Anuga Foodtech in Keulen.

Fruit Logistica 2018
7-8-9 Februari 2018
hal 3.1 stand B-10

Anuga Foodtec 2018
 20-23 Maart 2018
hal 7.1 stand B-101

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven