London Produce Show kondigt ambassadeur aan

De London Produce Show and Conference kondigde aan dat Jeremy Pang van School of Wok de nieuwe ambassadeur zal worden van de tweede show van 3 tot 5 juni 2015. Pang zal gastheer zijn van de Media Masterclass, waar hij ook zijn langverwachte boek Chinese UnChopped (Quadrille Publishing) zal lanceren.

De jonge en getalenteerde chef-kok Jeremy Pang is de eigenaar en oprichter van School of Wok, een kookschool in het hart van Covent Garden. Hij is gespecialiseerd in het onderwijzen van Oosterse gerechten. Daarnaast is hij de recente winnaar van de Best Young Rising Star op The British Cookery School. Na het bekendmaken van een aantal recepten uit zijn nieuwe kookboek, zal hij een vraag- en antwoordsessie geven. 

Als de ambassadeur van de show ambassadeur zal Pang ook deelnemen aan de cocktailreceptie in het Grosvenor House Hotel op Park Lane op 3 juni vóór de officiële opening van de show. Voor die opening zal hij op 4 juni het lint doorknippen op de vijfsterrenlocatie Great Room.
De London Produce Show zal ook een indrukwekkende line-up van Britse topchefs presenteren in de Chef Demonstration-keuken. Deze keuken vindt plaats op het balkon van de grote zaal. Er zullen zeven verschillende demonstraties van negen topkoks plaatsvinden gedurende de dag. Dit zal worden gehost door Peter Gorton. Klik hier voor het volledige schema van de demonstraties.

"We willen hiermee de productindustrie en de chef-kok gemeenschap dichter bij elkaar brengen", zegt Tommy Leighton, directeur van de London Produce Show and Conference. "Jeremy is enorm gepassioneerd door verse producten. Als een van de onbetwiste sterren van de Londense culinaire scene, past hij perfect bij onze show, waarin de wereld van versproducten wordt samengebracht in een van de meest iconische steden van de wereld - Londen. We zijn er ook trots op dat Jeremy zijn eerste boek bij ons zal lanceren en klaar zal staan om de boeken van bezoekers en exposanten te signeren "

Media masterclass: 4 juni 2015
03:30 - Jeremy Pang - Ambassadeur - Eigenaar / Chefkok van School of Wok
16:00 - Jordan Sclare – Uitvoerend chef & Michael Paul - Chefkok van Chotto
Matte - Japanese Peruvian Fusion

Handelaars, consumenten en nationale media worden uitgenodigd om de exclusieve Media Masterclasses bij te wonen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.londonproduceshow.co.uk.

Natalie Pavich
The London Produce Show
Tel: +44 7479 477829
Email: Natalie.Pavich@LondonProduceShow.co.uk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.