Fotoreportage

New York Produce Show blijft groeien

Afgelopen week is de New York Produce Show gehouden. Er waren 5000 bezoekers en meer dan 400 exposanten op de beurs en de show wordt nog groter. De exposanten waren erg blij met het aantal bezoekers, niet alleen vanwege de grote hoeveelheid, maar ook omdat ze lang op de beurs bleven. Het bleef druk tot ongeveer 1 uur voor het einde van de show.


Vanaf linksboven met de klok mee: Bas Melissant en zoon, Jo Lambrecht en Filip Fontaine, Michael Sas en Luc Claus van Belproduce en Chayenne Wiskerke en Paula de Winter van Daily Shallot

Hoewel de beurs is geclassificeerd als een regionale show, willen ook exposanten uit Californië en Washington deze kans niet missen. Exposanten zeggen dat het over een aantal jaar waarschijnlijk geen regionale beurs meer is. Toch is dit nog steeds het doel van de organisatoren. Deze trend bewijst ook het belang van de Noord-Oostelijke Amerikaanse markt.

klik hier voor fotoreportage www.FreshPlaza.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.