Fotoreportage Interpom Primeurs 2014

Tholen - Van 23 t/m 25 november 2014 vond de Interpom Primeurs plaats in Kortrijk. Er waren dit jaar 19.529 bezoekers op de beurs. Dit is een stijging van 10,5% ten opzichte van de editie van 2012. Standhouders waren te spreken over de beurs, alleen niet allemaal over de vervroegde openingstijden. Dit jaar begon de Interpom om 09:00 uur in plaats van 10:00 uur.Interpom Primeurs mocht rekenen op het trouwe en massale bezoek van telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen, groenten en fruit uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten. Ook het aanbod op de Interpom wordt elk jaar groter en diverser.

Tevreden

Marc Oldenziel van Manter geeft aan tevreden te zijn. "Ondanks dat het op maandag en dinsdag wat rustig leek te zijn, was de kwaliteit van de bezoekers wel goed. Het blijft een belangrijke beurs voor ons." Cor van Maanen van Geerlofs Koeltechniek vindt dat de Interpom een ontzettend goede en specifieke beurs is geweest. "We hebben veel klanten uit de Benelux en andere landen kunnen spreken."

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.