Meimar-dressings en sauzen op Sial

Het gaat goed met de Meimar-dressings Meine en Marleen Jongsma. Afgelopen week stonden de dressings en sauzen op de stand van Conserverie et Moutarderie uit het Belgische Raeren. "En hier zijn we heel trots op", vertelt Meine Jongsma.



Meine en Marleen Jongsma zijn al veertig jaar actief in de horeca, waarvan vijftien jaar als eigenaar van de lunchroom De Koffiemuuele in het Zuid-Limburgse Voerendaal. Vijftien jaar terug ontstonden in de keuken van deze lunchroom de eerste saladedressings en dat deze in de smaak vielen, bleek wel uit de grote vraag die ernaar ontstond. In eerste instantie kwamen de klanten bij De Koffiemuuele hun lege flesje dressing vullen, maar inmiddels worden de dressings gemaakt door een gespecialiseerd Belgisch bedrijf, dat beschikt over de benodigde certificaten.



Het assortiment bestaat inmiddels uit Meimar-dressing voor verse salades, Meimar-bieslookdressing voor gerookte vis en verse salades, Meimar-Grillsaus voor kip, vis en vlees, Meimar-Remouladesaus voor gebakken vis en BBQ, Meimar-Graved Lacks Dille Mosterdsaus voor bij de kaas, gerookte vis en snacks en Meimar-Sweet chilisaus voor gegrilde of geroosterde kip, spare-ribs en taco's. De sauzen zijn een jaar lang houdbaar.



Voor meer informatie:
Meine Jongsma
Lunchroom Restaurant De Koffiemuuele
Furenthela 13
6367 TL Voerendaal
Tel: 0455-753024
jongsma.m@ziggo.nl
 

Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven