Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

London Produce Show: 3-5 juni 2015

De tweede editie van de London Produce Show & Conference zal plaatsvinden in het Grosvenor House, een JW Marriot hotel op Park Lane in Londen van 3 tot 5 juni 2015. De show zal veel exposanten en bezoekers uit de hele wereld aantrekken. Daarnaast zullen er onder andere educatieve seminars, demonstraties van chef-koks en studentenprogramma's zijn. Vorig jaar waren er 127 stands, die elke categorie versproducten vertegenwoordigden met exposanten uit verschillende landen die de Britse markt van deze producten voorzien.

Behalve het Verenigd Koninkrijk waren ook Scandinavië, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, het Midden-Oosten en Rusland aanwezig. De ruim 1.000 aanwezigen in 2014 kregen de mogelijkheid om de beurs te bezoeken, van elkaar te leren en nieuwe relaties op te bouwen. 

Visie 2015 
Volgend jaar willen de organisatoren nog meer uit de kast halen. Tommy Leighton, algemeen directeur: "We willen een ervaring bieden die je gewoonlijk niet krijgt op beurzen. Het aantal exposanten beperken is doelbewust gebeurd, zodat elke bezoeker de hele beurs kan bekijken. Daarnaast biedt de locatie een relatief informele en gezellige sfeer, waardoor het opbouwen van nieuwe contacten en het zaken doen soepeler verloopt." 

"Vorig jaar waren de bijkomende shows van chef-koks uit Londen en New York, seminars en workshops een groot succes. Deze shows vonden plaats op het balkon boven de grote beursvloer, die voor iedereen toegankelijk was. Binnenkort zullen we wederom spectaculaire shows aankondigen voor 2015."

Produce Business is ook organisator van de New York Produce Show and Conference, die klaar is voor de vijfde editie in de Big Apple van 2 tot 4 december 2014. 

Jim Prevor: "Doordat we dezelfde doelstellingen hebben als de beurs in New York, waren we vrij zeker dat de Britse markt de show in Londen zou waarderen, maar in het eerste jaar ben je natuurlijk nog steeds afhankelijk van vooruitstrevende en energieke bedrijven die deze mogelijkheid willen grijpen. We zijn dankbaar dat zoveel mensen dit deden en hopen op een nog betere show volgend jaar."

In de komende maanden zal meer informatie worden gegeven over het evenement. Voor meer informatie, ga naar www.londonproduceshow.co.uk

Voor meer informatie:
Natalie Pavich
London Produce Show
Natalie.Pavich@londonproduceshow.co.uk
+44 (0) 7462787253


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.