Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op Potato Days Emmeloord, 6 en 7 november

Binst presenteert nieuw ras Mont Blanc

Tholen - Ook dit jaar zal de firma Binst samen met het Duitse handelshuis Norika een rassenshow organiseren ter gelegenheid van de Potato Days op 6 en 7 november te Emmeloord. Opnieuw hebben zij voor Hotel Van Der Valk gekozen om hun rassen te presenteren.

Mont Blanc

"De nadruk zal vooral liggen op de verdere introductie van het ras Mont Blanc dat naast zeer goede frietkwaliteiten ook nog een tweede grote troef bezit. Met name de uitzonderlijk hoge cijfers betreffende resistentieniveaus voor aardappelmoeheid. Dit zowel voor de Rostochiensis als voor de Pallida." Binst heeft grote plannen met het ras. "Dit blijkt uit de ambitie om een zeer gedetailleerd en accuraat teeltplan op poten te zetten waarin alle aspecten van de aardappelteelt onder het vergrootglas zullen genomen worden."



Naast Mont Blanc zullen er ook nog een 30-tal andere rassen te bekijken zijn die voor de verschillende segmenten van de aardappelmarkt inzetbaar zijn. De mensen van Norika en Binst zien er alvast naar uit om u te ontmoeten op deze boeiende dagen.
 
Voor meer informatie:
www.binst.be
Publicatiedatum: