Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Oeraardappel is weer beschikbaar

De Oeraardappelen zijn weer beschikbaar. Dit bijzondere aardappelras komt van oorsprong uit Peru. De 'ouders' van ons Oeraardappelras zijn uit het Andesgebergte gehaald, het oorsprongsgebied van onze huidige dagelijkse aardappel.

Deze aardappel heeft een onderscheidende en heerlijke 'Oersmaak' en heeft een mooie diepgele haast oranje kleur op het bord. Hij is geschikt om mee te koken, maar geeft ook een bijzonder mooie stamppot of vol gele puree.

Daarnaast is de Oeraardappel ontzettend gezond. Het bevat namelijk een verhoogd gehalte aan carotenoïden. Dit is familie van de antioxidant en draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Een slimme keuze dus voor iedereen die weet hoe lekker gezond eten kan zijn.

De Oeraardappel is nu los beschikbaar, met dekvel, en in een 3 kg stropzak. Voor bestellingen kunt u contact opnemen met Leo de Kock, tel 0299-420975.


De eerste Oeraardappelen worden aan Karel Jansen van De Aardappelspecialist overhandigd.
Publicatiedatum: