'Future Lab' (Fruit Logistica) toont vandaag de trends van morgen

In een nieuwe reeks evenementen genaamd "Future Lab" worden producten, projecten en oplossingen gepresenteerd, die binnen nu en een paar jaar een belangrijke bijdrage gaan leveren in de AGF-sector en mee kunnen werken aan de optimalisatie van het hele productieproces.

"Als organisator zien we hoezeer de industrie zich ontwikkelt en hoe de afzonderlijke sectoren veranderen als gevolg van de vele nieuwe eisen die gesteld worden. Met "Future Lab" bieden wij de branche een eigen platform waar nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd en bediscussieerd worden. Op de Fruit Logistica worden projecten voorgesteld die op de lange termijn een belangrijke impuls aan de ontwikkeling van 'het groene assortiment' kunnen geven" aldus Gérald Lamusse, Global Brand Manager van de Fruit Logistica.

Op alle drie de beursdagen van de FRUIT LOGISTICA 2014 wordt er voor de vakbezoekers een interessant programma georganiseerd. De innovatieve thema's, die in presentaties van een half uur worden besproken, zijn onder andere: "Kwantumsprong in de slateelt", "Open uitwisseling van AGF data" en "Het gevecht tegen de zwarte Sigatokaziekte".

Gereduceerde toegangskaarten zijn via de buitenlandse vertegenwoordigingen van Messe Berlin GmbH verkrijgbaar.
Voor Nederland:
Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)
Mevr. Toby Keni
Tel. 070-311 41 53
E-mail: t.keni@dnhk.org

Voor meer informatie over de beurs en het evenementenprogramma (wijzigingen voorbehouden) kijkt u op: www.fruitlogistica.de.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.