Foodex Japan 2014 (4-7 maart) - Holland paviljoen

Graag willen we bij u FOODEX Japan onder uw aandacht brengen. FOODEX Japan vindt plaats van 4 - 7 maart 2014 in de Makuhari Messe in Tokio, Japan. Net als eerdere jaren kunt u in een gezamenlijk Holland Paviljoen onder Nederlandse vlag en met speciale korting deelnemen aan deze internationale vakbeurs voor voedings- en genotmiddelen. Hoewel deze activiteit niet formeel onder het Ministerie van Economische Zaken valt, willen wij als landbouwvertegenwoordigers van EZ in Japan, Zuid-Korea en Taiwan van harte aanbevelen en ondersteunen vanuit de overtuiging dat aanwezigheid op FOODEX Japan zeker meerwaarde heeft voor u als ondernemer in de Oost-Aziatische regio.

U kunt in een gezamenlijk paviljoen onder Nederlandse vlag en met speciale korting deelnemen aan deze beurs. Het ministerie van Economische Zaken (EZ) neemt formeel niet deel aan de vakbeurs. Dit neemt niet weg dat wij als landbouwvertegenwoordigers van het ministerie in Japan, Korea en Taiwan uw deelname aan de beurs van harte aanbevelen en ondersteunen omdat wij geloven dat aanwezigheid op de FOODEX Japan waardevol is voor u als ondernemer in Oost-Azië.

FOODEX Japan is de grootste internationale vakbeurs voor voedings- en genotmiddelen in Azië met naast Japanse bezoekers ook veel bezoekers uit onder meer Korea, Taiwan en China. In 2013 bezochten in totaal 71.536 bezoekers de FOODEX, namen er 2.544 inzenders deel aan de beurs en waren er 3.326 stands. Voor bedrijven uit de regio Noordoost-Azië is Japan op het gebied van voedingsmiddelen de trendsetter. Trends die deze bedrijven zien tijdens de FOODEX Japan vinden later vaak hun weg ook in deze landen.

Japan is na de Verenigde Staten de grootste consumentenmarkt voor voedingsmiddelen ter wereld. Een interessante markt voor Nederland als tweede exporteur van agrarische producten ter wereld. Ondanks de economische recessie is Japan nog steeds een kapitaalkrachtige consumentenmarkt met belangstelling voor nicheproducten van hoge kwaliteit.

Vanuit het Holland paviljoen kunnen we niet alleen uw contacten met (potentiële) klanten uit Japan maar ook uit Korea en Taiwan faciliteren.

Klik hier voor meer informatie over FOODEX Japan 2014.

De kosten voor deelname bedragen JPY 570.000 voor een standaard stand van 3m x 3m = 9 m2. Uitbreiding van de stand met 3m2 kost JPY 178.500. Een tweede stand kost JPY 530.000. Zie bijlage voor meer informatie en contract.

De organisatie van de gezamenlijke Nederlandse beursdeelname is in handen van mevrouw Ariana Dolgoff, tel +81 3 3811 7049, mobiel +81 90 3960 7357en e-mail.

Voor meer informatie over de Japanse markt voor voedingsmiddelen kunt u contact opnemen met de Landbouwafdeling op de Nederlandse ambassade in Tokio, tel +81 3 5776 5490 en e-mail.

Voor meer informatie over de Koreaanse en Taiwanese markt voor voedingsmiddelen kunt u contact opnemen met de Landbouwafdeling op de Nederlandse ambassade in Seoul, tel +82 2 311 8670 en e-mail.


Bron: Foodvalley NL

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.