Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frankrijk: eerste ingevlogen Peruaanse mango's bij Halls

De eerste zending van Halls' ingevlogen mango's uit Peru zijn in Frankrijk geland, en importeur Halls meldt een uitzonderlijke kwaliteit. De Kentmango's worden verpakt onder het merk Halls en hebben een uitstekende zoetheid- en kleurconsistentie, wat zorgt voor een gegarandeerde smaak. Het fruit mag rijpen aan de boom en ligt binnen 24 uur in het vliegtuig. De rijpheidsniveaus zijn bij aankomst correct en zijn zodanig niet te vergelijken met zeevrachtmango's.



De mango's zullen op zowel de Franse als andere Europese markten beschikbaar zijn, zoals Nederland, Duitsland, Italiƫ en Rusland. Er zullen vanaf deze week zendingen aankomen tot aan april. Het fruit van Halls is beschikbaar in dozen van 6 kg of als individueel voorverpakt fruit. Zoals normaal is voor de start van het seizoen, zijn de vruchten momenteel klein en de volumes beperkt. De belangrijkste import en grotere maten zullen vanaf januari arriveren.

Voor meer informatie:
HL Hall International
Tel: +33 1 82 39 00 33
Publicatiedatum: