Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer Cambodjaanse mango's op weg naar Europa

Kingdom Fruits International, onderdeel van de Mong Reththy Group, exporteert verse Keo Romeat mango's naar Europa. Ondanks de ongunstige groeiomstandigheden verwachten ze de aankomende maanden nog grotere hoeveelheden te verladen. 

Volgens de Khmer Times heeft de Mong Reththy Group, het grootste landbouw conglomeraat in Cambodja, drie grote ladingen naar de Europese Unie verzonden. Het bedrijf verwacht dat deze ladingen de komende maanden zullen toenemen. Ze zijn gefocust op de uitbreiding van export naar landen buiten Europa met een nieuwe strategie. De strategie is gebaseerd op de groeiende kwaliteit van hun producten om hierbij te voldoen aan de normen van de veeleisende markten. 

In 2015 heeft Cambodja een overeenstemming getekend met Zuid-Korea om de afzet van mango's naar Oost-AziĆ« te ondersteunen. De ladingen moeten echter eerst nog naar Zuid-Korea aangezien Cambodja de faciliteiten voor de sterilisatie van het fruit nog mist. 
Publicatiedatum: