Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe samenwerkingsverbanden in Azië

Fresh Partners breidt activiteiten in Indonesië uit



Fresh Partners Thailand is reeds vele jaren actief met de export van exotische groenten en fruit naar EU en Midden Oosten onder de merknaam Asiafresh. Na de opening van een vestiging in Malaysia is nu ook een start gemaakt met een vestiging in Indonesia, waardoor het aanbod exotische producten verder kan worden uitgebreid.



In samenwerking met de Bogor Agriculture University zullen een aantal nieuwe exotische groente en kruidensoorten worden ontwikkeld, die voldoen aan de in EU gestelde eisen van voedselveiligheid, terwijl er Supply Chain Development Projecten worden opgezet t.b.v. de fruit export. (Rambutan, Mangosteen, Papaya Callina, Mango Gedong en Arumani, Passionfruit etc)



Aangezien de meeste exotische producten via luchtvracht worden verscheept, is er tevens een samenwerking gezocht met Garuda Indonesia, waarbij het logistieke proces de volle aandacht zal gaan krijgen en borg moet gaan staan voor een gesloten koelketen van farm tot consument. Voor de nabije toekomst zal Fresh Partners Asia tevens haar activiteiten gaan richten op de importactiviteiten in Thailand, Malaysia en Indonesia.



www.freshpartners.com