Ook aanwezig op WOP Dubai in november

Veiling Hoogstraten vult gaten op in Spaanse markt

Tholen - Tijdens Fruit Attraction in Madrid was Veiling Hoogstraten ook aanwezig. "We hebben met de stand wat groter uitgepakt dan vorig jaar", vertelt Jan Engelen. "Door middel van deze grotere presentatie konden we nog meer laten zien wat we in huis hebben, zoals de specialty's. Hij geeft aan dat Spanje voor Veiling Hoogstraten een markt is. "Het is niet een enorm grote afnemer van ons, maar hier kunnen wij altijd mooi wat gaten opvullen. En die zijn er elk jaar wel."


Het team van Veiling Hoogstraten tijdens Fruit Attraction

"Naast het feit dat Spanje een markt voor ons is, lopen op deze beurs ook veel klanten van ons rond", vervolgt Jan. "Onze belangrijkste afnemers zijn Frankrijk en Scandinavië en deze mensen komen dan hier op bezoek." Volgens Jan kiezen Spaanse bedrijven er eerder voor om hier te staan dan op de Fruit Logistica in Berlijn. "Ze hebben hier al goed bezoekers, dus er is een duidelijke verschuiving te zien bij de Spanjaarden. Ze verkiezen ervoor om op de Fruit Attraction te staan."Midden-Oosten
De volgende beurs waar Veiling Hoogstraten aan deel zal nemen is WOP Dubai die plaatsvindt van 17 tot 19 november. Volgens Jan en directeur Gaston Opdekamp is het Midden-Oosten een enorm aantrekkelijke, interessante en groeiende markt. Jan: "Mogelijk zal de World Expo van 2020 in Dubai plaatsvinden. De expo heeft nog nooit in het Midden-Oosten plaatsgevonden, maar als dat gaat gebeuren, dan verwacht ik iets enorms, wat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Gaston: "Op den duur is Europa verzadigd en zullen we verder moeten gaan zoeken. Het beste is om nu al te investeren in nieuwe markten, zodat je straks de vruchten kan plukken."

Veiling Hoogstraten bestaat dit jaar 80 jaar en hiervoor hebben wij Gaston Opdekamp geïnterviewd. Lees het interview in het oktober-nummer van AGF Primeur

Voor meer informatie:
Jan Engelen
Veiling Hoogstraten
Loenhoutseweg 59
Hoogstraten - België
Tel: +32 3 3400233
Fax: +32 3 3147844
www.hoogstraten.eu

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.