Vroegop-Windig heeft primeur in Nederland

Super Jumbo Soft Medjoul dadel ‘Exquisito’

Als eerste in Nederland is Vroegop-Windig gestart met de verkoop van de Super Jumbo Soft Medjoul dadel 'Exquisito', een grote en bijzonder zachte Medjoul dadel. De dadel smelt als het ware op de tong en is een ware delicatesse. Ze zijn verkrijgbaar in dozen van 3 kilo. Naast de 'Exquisito' Medjoul dadels heeft Vroegop-Windig het assortiment uitgebreid met de nieuwe oogst 'Branchette' dadels. Daarnaast heeft het bedrijf ook de Super Jumbo en de Large Medjoul in 5 kilo verpakking en de medium dadel in 1 kilo verpakking beschikbaar.

Dadels
Van oudsher werden dadels in het wild gegeten en de vrucht behoort dan ook tot de oudste gecultiveerde fruitsoorten ter wereld. Van oorsprong diende de dadel evenals de vijg als dagelijks voedsel en was het in de woestijn zelfs een van de voornaamste voedselbronnen. Dadels zijn rijk aan natuurlijke suikers en bevatten veel mineralen zoals calcium, fosfaten, vitamine B en vitamine C. Ze kunnen los worden gegeten maar zijn ook goed te verwerken in diverse gerechten of hapjes. Zo combineren ze goed met noten en roomkaas en kunnen ze worden verwerkt in cakes en desserts, in hartige gerechten zoals tajines, kerrieschotels of als vulling voor vis, vlees of gevogelte.

Voor meer informatie over de dadels kunt u terecht bij onze afdeling verkoop via 020 - 606 18 18 of via verkoop@vroegop.nl. Voor meer informatie over Vroegop-Windig zie www.vroegop.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.