Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het is net een klein Berlijn"

Fotoreportage Fruit Attraction Madrid

Tholen - Tijdens de vijfde editie van Fruit Attraction in Madrid op 16, 17 en 18 oktober was het een drukte van belang. In vergelijking met vorig jaar was de beurs 25% gegroeid. Wij maakten een fotoreportage van de Belgische Nederlandse en Franse standhouders. Opvallend was dat zowel standhouders als bezoekers goed te spreken waren over de beurs. Door de positieve geruchten die al van te voren over het event rondgingen, kwamen velen uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen. Van de standhouders was Spanje het best vertegenwoordigd.

Klik hier voor de fotoreportage Van Nederlandse, Belgische en Franse standhouders




Klein Berlijn
Door diverse standhouders en bezoekers werd Fruit Attraction bestempeld als een 'Klein Berlijn'. Ze vonden dat er veel aspecten ook terug te zien waren op de Fruit Logistica, maar dan in het klein. Ook waren er veel landen aanwezig. Deze mensen gaven ook aan dat het fijn was dat de Fruit Attraction nog veel kleinschaliger was. Hierdoor kon er makkelijker tijd vrijgemaakt worden voor elkaar om even gezellig bij de praten.

Net als vorig jaar waren er tijdens de beurs diverse innovaties te zien: het initiatief van Parasela Innova. Deelnemende bedrijven kregen zo de mogelijkheid om hun producten, merken en rassen te showen aan professionals en de media. Fruit Attraction maakt het mogelijk om 38 nieuwe innovaties uit de sector ten toon te stellen in hal 5.

Klik hier voor de innovaties
Mijn Spaanse en Italiaanse collega's maakten nog een aparte reportage:
Klik hier voor de fotoreportage van de Spaanse standhouders
Klik hier voor de fotoreportage van de Italiaanse standhouders