Minder bezoekers op AGF Detail

AGF Detail verwelkomde deze week samen met de gelijktijdig georganiseerde Vakbeurs Foodspecialiteiten 5.530 bezoekers op haar jubileumeditie. Vorig jaar waren dat er nog 7.000. De 11e editie van AGF Detail zal plaatsvinden op dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober 2014. AGF Detail vindt volgend jaar wederom gelijktijdig plaats met de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten.

"In een branche die continue in beweging is, is het belangrijk dat versondernemers blijven innoveren door middel van nieuwe producten, versconcepten en winkeltechnieken. AGF Detail biedt hiervoor een uitstekend podium", zegt beursmanager Raymond Siliakus. Dat beaamt Mark Heemskerk, directeur van brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland en medeorganisator van de beurs: "AGF Detail is ieder jaar weer een fantastisch evenement. Naast de genoemde innovaties, is de sfeer op de beurs uniek. Contacten worden verstevigd en opgedaan. Waar anders dan op dit evenement krijg je de mogelijkheid om in twee dagen tijd zo veel branchegenoten en relaties te spreken en te ontmoeten? Dit maakt AGF Detail uniek."

Klik hier voor de fotoreportage die wij maakten van de beurs


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.