Fotoreportage jubileumeditie AGF Detail

Tholen - De afgelopen twee dagen vond in Houten de AGF Detail plaats. Voor detaillisten is het een jaarlijkse ontmoetingsplek om hun leveranciers en collega's te ontmoeten. De beurs werd opnieuw gelijktijdig georganiseerd met de Vakbeurs Foodspecialiteiten, wat de detaillisten de gelegenheid biedt om in één dag twee specialistische versbeurzen te bezoeken.In het kader van de 10e editie van AGF Detail en het thema '10 voor Smaak' konden bezoekers een 10 uit delen aan de exposant met de meest smaakvolle beurspresentatie. Daarnaast werd extra aandacht besteed aan biologische producten, streekproducten en wereldsmaken. Detaillisten kunnen zich laten informeren over een compleet assortiment van vruchtensappen, aardappelproducten, verschillende 'cressen', honingtomaten, snackgroenten, micro-vegetables, convenience producten en kruiden en ook voor een nieuwe weegschaal, presentatiemeubel, snijmachine of bedrijfsvloer is de AGF Detail het juiste adres.

Door exposanten werd de opkomst als redelijk rustig ervaren. Ook het aantal groothandelaren dat zich op de beurs presenteert, is in een aantal jaar - onder meer door het wegvallen van AGF-Partners en haar voorgangers SNG en VAST - fors afgenomen. Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief waren de exacte bezoekcijfers nog niet bekend. In die tien jaar heeft de beurs echter een plekje in de markt veroverd als de enige beurs in Nederland, die zich puur op de AGF-branche richt.

Klik hier voor de fotoreportage die wij maakten van de AGF Detail

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.