Vandaag uitreiking Oscar Macfrut Award

Recordaantal standhouders op Macfrut 2013

Het is alweer de derde dag van de AGF-beurs in Italië, Macfrut. Dit internationale event werd op 25 september ingewijd met een conferentie over de relaties tussen de VS en Europa, naar aanleiding van de nieuwe vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en de VS. De 30e editie van de internationale event is gewijd aan de groenten en fruitsector en bereikte een nieuw aantal exposanten. Dit jaar zijn er 817 standhouders, dat is 17 meer dan vorig jaar.Bij de opening van het evenement wezen de Italiaanse autoriteiten op de internationale karakter van Macfrut. Dit jaar kwamen de aanwezigen uit 5 continenten. Op de eerste dag werd er ook nog een presentatie gehouden over de kiwiproductie van over de hele wereld. Hierbij werden de ramingen voor seizoen 2013/2014 bekend gemaakt. In Italië zal de productie naar verwachting 5% stijgen. Ook in Spanje is een toename van 7% te zien. Een daling wordt voorspeld voor Californië (-23%), Griekenland en Zuid-Korea (-15%) en Frankrijk (-13%)

Vandaag, vrijdag 27 september zal de uitreiking zijn van de Oscar Macfrut Award voor vijf productcategorieën.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.