Agro en food spreker op TEDxBinnenhof bekend

Op 17 januari hebben André Kuipers, TEDx licentiehouder Jim Stolze en Berthold Leeftink, directeur-generaal bedrijfsleven en innovatie bij het Ministerie van Economische Zaken, acht sprekers voor TEDxBinnenhof bekend gemaakt. Jeoffrey van der Berg van Flowid zal met zijn TEDxTalk de agro- en foodsector vertegenwoordigen op het podium van de Ridderzaal op 31 maart 2014.
 
TOP bv is als officieel partner van TEDxBinnenhof gevraagd om een voorselectie te maken van de meest veelbelovende sprekers uit de agro- en foodsector. Het voedselinnovatie bedrijf organiseerde online audities op zoek naar de meest inspirerende agro en food sprekers. Dit resulteerde in veel interessante inzendingen, ook uit onverwachte hoek. Het publiek heeft vervolgens kunnen stemmen op zijn/haar favoriet. Er zijn bijna 15.000 stemmen uitgebracht. De 24 ingezonden pitches zijn terug te zien op www.topfoodinnovators.nl.
 
Van deze 24 inzendingen heeft TOP bv de vier meest belovende pitches voorgelegd aan de jury van TEDxBinnenhof. Waaronder de pitch die de meeste online stemmen vergaarde. Deze jury heeft daaruit Jeoffrey van der Berg geselecteerd als meest inspirerende en bevlogen spreker. Hij zal op 31 maart zijn TEDxTalk geven over de technologie die ontwikkeld is door zijn bedrijf Flowid. Deze technologie maakt het mogelijk om grote fabrieken te vervangen door kleinere fabrieken op locatie, ook wel gedistribueerde verwerking genoemd.
 

Innovatieve producten gezocht

Nu de sprekers bekend zijn, zal TOP bv zich bezighouden met het ontwikkelen van de complete eetbeleving op 31 maart. Tijdens TEDxBinnenhof wil TOP bv het publiek inspireren met de meest innovatieve voedselproducten uit de sector. Ook dit is weer een mogelijkheid voor de agro- en foodsector om in de schijnwerpers te staan. Dennis Favier, Creative director van TOP bv: "We hebben al verschillende producten op het oog, maar staan altijd open voor meer bijzondere, lekkere en innovatieve producten uit Nederland." Producenten die geïnteresseerd zijn en willen bijdragen, kunnen contact opnemen met TOP bv.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018