Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goede opkomst en ongedwongen sfeer tijdens ALV van de NFO

Slabbekoorn Fruit in Kapelle vormde 16 mei het decor voor de Algemene Ledenvergadering van de NFO. Bijna honderd aanwezigen – bestuurders, fruittelers en adviseurs – lieten zich bijpraten over de ontwikkelingen, zo melden ze.


Foto NFO

NFO-voorzitter Ron Mulders presenteerde de vernieuwde Strategische Visie van de NFO. Daarnaast werden, in een goede sfeer, diverse actuele zaken besproken. Bijvoorbeeld de veranderingen in de politiek, het recente hoofdlijnenakkoord, vrijstellingen en andere gewasbeschermingszaken. Ook werd gesproken over de thema's arbeid, de controles door de Nederlandse Arbeidsinspectie tijdens de oogst en de zware regenval vanochtend. Plaatselijk viel zelfs meer dan 50 millimeter regen. Verder waren er bloemen voor Marry Slippens-Reus, vanwege haar afscheid als hoofdbestuurslid.

Vanwege de nattigheid kon de rondleiding over het bedrijf niet doorgaan. In plaats daarvan gaf Martijn Slabbekoorn een presentatie, daarnaast was er later nog buiten een demo. Daarna was er tijd om bij te praten, onder het genot van een hapje en drankje.

Bron: NFO

Publicatiedatum: