Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse Dia behaalt 'sterk resultaat'

VK: Omzetgroei supermarkten in februari vertraagt in februari
De omzetgroei van Britse supermarkten vertraagde van 6,6% in januari naar 5,3% in februari, als gevolg van een daling van de voedselinflatie, zo bleek uit gegevens van de sector. Volgens marktonderzoeker NIQ daalde de voedselprijsinflatie vorige maand van 6,1% in januari naar 5%.
Bron: esmmagazine.com

Klanten Spar nemen 5 mln Surprise Bags af met Too Good To Go
Spar deelt met trots mee dat de samenwerking met Too Good To Go een nieuwe mijlpaal heeft bereikt met 5 mln Surprise Bags. De innovatieve app-gebaseerde samenwerking in 13 landen resulteerde in een vermindering van voedselverspilling en een enorme impact op het milieu, met 12,5 mln kg vermeden CO2e.
Bron spar-international.com

Spanje: Dia rapporteert 'sterke' prestaties in boekjaar 2023 met winstgroei
De strategie om lokaal in te kopen van de Spaanse supermarktketen Dia bleek succesvol in boekjaar 2023, waarbij de retailer 'sterke resultaten' boekte ondanks een uitdagend economisch klimaat. De omzet bereikte € 6,7 mld, met een like-for-like omzetgroei van 3,3% dankzij sterke prestaties in Spanje. De totale netto-omzet daalde met 7,2% als gevolg van wisselkoersschommelingen in Argentinië, aldus het bedrijf.
Bron: esmmagazine.com

VK: Aldi nog steeds de goedkoopste supermarkt
Uit de laatste bevindingen van consumentengroep Which? blijkt dat Aldi in februari officieel de goedkoopste supermarkt van het VK is. Boodschappen bij Aldi zijn gemiddeld meer dan € 43,20 goedkoper dan bij Waitrose. Aldi werd onlangs door Which? voor drie jaar op rij uitgeroepen tot de Goedkoopste Supermarkt van het Jaar (2023 - 2021).
Bron: aldipresscentre.co.uk

VK: Tesco verhoogt de lonen van winkelpersoneel met 9,1%
Tesco, de grootste retailer van Groot-Brittannië, verklaarde dat het het uurloon van winkelmedewerkers met 9,1% verhoogt, in een maatregel die de stijging van het door de overheid opgelegde minimumloon weerspiegelt.
Bron: reuters.com

Publicatiedatum: