Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi Süd verkoopt voor het eerst alleen groene asperges uit Duitse teelt

Aldi Süd versterkt zijn inzet voor regionaliteit en seizoensgebondenheid door tijdens het Duitse aspergeseizoen van dit jaar voor het eerst uitsluitend groene asperges uit Duitsland aan te bieden. Deze beslissing weerspiegelt het streven van het bedrijf om klanten niet alleen te inspireren met versheid en kwaliteit, maar ook om verantwoord om te gaan met hulpbronnen.

Simon Schumacher van de Vereniging van Zuid-Duitse Asperge- en Aardbeientelers VSSE is blij met deze actie van Aldi Süd: "Het is een waardering voor ons dagelijkse werk en de toewijding waarmee we kwaliteitsproducten leveren aan consumenten. Aldi Süd geeft een duidelijk signaal af ten gunste van regionaliteit en levert een belangrijke bijdrage aan de bewustwording van de voordelen van onze lokale producten."

Naast groene asperges die in Duitsland worden geteeld, biedt de Aldi Süd ook alleen lokale witte en paarse asperges aan tijdens het lokale aspergeseizoen. Alle 2.000 Aldi Süd winkels worden dagelijks voorzien van verse groenten en fruit.

Voor meer informatie:
www.aldi-sued.de

Publicatiedatum: