Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Asda verlaagt prijzen voor aardbeien en frambozen

België: Lidl wil afzet plantaardige producten verdubbelen met prijsverlaging
Lidl België verlaagt de prijzen van plantaardige eiwitproducten permanent tot het niveau van de dierlijke variant. De retailer zal ook zijn assortiment uitbreiden en streeft naar een verdubbeling van de afzet tegen 2030.
Bron: retaildetail.eu

VK: Asda investeert £70 mln in prijsverlaging boodschappen
Asda heeft nieuwe prijsverlagingen aangekondigd voor 126 essentiële artikelen ter waarde van £70 mln als onderdeel van haar voortdurende inspanningen om de winkelprijzen voor haar klanten te verlagen. Asda Aardbeien 400g van £2,50 naar £2,00 (-20%); Asda Frambozen 250g van £3,19 naar £2,69 (-16%).
Bron: corporate.asda.com

VK: One Stop retailer meldt omzetstijging van £500.000 door hausse online bezorging
Een franchisenemer van One Stop claimt een omzetstijging van £500.000 in zijn winkel in minder dan 12 maanden nadat hij is overgestapt op online afzet. Anish Panchmatia, die een winkel van 3.000 m² in Sutton Coldfield, Birmingham runt, zei: "De verschuiving naar de ontwikkeling van onze online afzet heeft ons in staat gesteld om duizenden nieuwe klanten te bereiken buiten ons traditionele handelsgebied, sommige wel vijf mijl verderop. Dit heeft ons niet alleen geholpen om gelijke tred te houden met de veranderende winkelgewoonten, maar heeft ook onze omzet aanzienlijk verhoogd".
Bron: talkingretail.com

VK: Waitrose lanceert nieuwe PlantLiving-producten om in te spelen op stijgende flexitarische eetgewoonten
Omdat flexitarisch eten steeds populairder wordt, kondigt Waitrose met trots de lancering van 12 nieuwe PlantLiving-producten aan. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan veranderende eetvoorkeuren, zoals minder soja-eiwit en meer groenten, bonen en peulvruchten.
Bron: johnlewispartnership.media

VK: Asda herfinanciert schuld van meer dan $4 miljard
De Britse supermarkt Asda heeft meer dan 3,2 miljard pond aan schulden geherfinancierd, waardoor het merendeel van de aflossingen naar het volgende decennium wordt verschoven, aldus Asda. Asda, de op twee na grootste retailer van het VK, is eigendom van de broers Zuber en Mohsin Issa en private-equitybedrijf TDR Capital.
Bron: reuters.com

Amazon ziet herstel in e-commerce: 7% meer afzet
Amazon rapporteerde 10,4 miljard dollar (9,7 miljard euro) winst op een afzet van 143,3 miljard dollar (133,6 miljard euro), fors hoger dan de 3,2 miljard dollar winst en 127,4 miljard dollar afzet een jaar eerder. Het markeert een ommekeer voor de technologiereus, die de afgelopen twee jaar te kampen had met economische en concurrentiedruk.
Bron: retaildetail.eu

Publicatiedatum: