Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 maart, Van der Valk Princeville te Breda

Eerste HKB – AGF-Ondernemerscafé geopend door Limgroup

'HKB-Voor succesvoller ondernemen!' organiseert op 28 maart aanstaande een AGF-ondernemerscafé in Breda. Het ondernemerscafé is een bijeenkomst met en voor ondernemers die deelnemers helpt te navigeren en hun bedrijf op koers te houden. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van de AGF-sector in Nederland en België (o.a. telers en handelaren).

Het café wordt geopend door de Limgroup, een gerenommeerd veredelingsbedrijf uit Noord-Limburg. Limgroup zal vertellen over hoe zij hebben gereageerd op andere tijden en de noodzaak tot verandering. De elementen van de nieuwe Limgroup waaronder het klantgericht werken en het investeren in innovatie: F1 hybride aardbeien en de voordelen ervan.

Dit HKB Ondernemerscafé staat compleet in het teken van de AGF-ondernemer en wordt georganiseerd door Frans Timmers MSc., bedrijfskundig adviseur bij HKB Voor succesvoller ondernemen. Frans Timmers heeft een achtergrond in de tuinbouw o.a. C. Disselkoen BV, Royal Van Zanten, Royal CNB en Hagé International en was werkzaam in diverse directie- en commissarisrollen.

"Onze sector maakt turbulente tijden door. Verschuivende rollen van diverse partijen in de bedrijfskolom. Een groeiende macht van de supermarktorganisaties welke meer en meer werkt met gesloten ketens. Toeleveranciers die veranderen in concurrenten. Het duurzamer en toekomstbestendig maken van het bedrijf. Veranderende toegang tot product en markt. Genoeg hoofdbrekens voor u als ondernemers: waar gaat het heen? Waar doe ik verstandig aan? Voor mijn bedrijf, voor mijzelf, voor mijn opvolgers?"

"Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de dynamiek in onze sector en de noodzaak tot verandering die dat met zich meebrengt. Met visies vanuit de sector zelf en van een gelouterd strategisch adviseur. Samen met collega-ondernemers onderzoekt u wat deze turbulentie voor u betekent. U gaat geïnformeerd weg met concrete actiepunten waar u de dag na deze bijeenkomst al mee aan de slag kunt ", vertelt Frans. HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. "Wij zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Wij zijn een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet."

Deelname is gratis voor ondernemers. Klik hier om je aan te melden

Dit event vindt plaats op 28 maart 2024 van 13.30 uur tot 17.00 uur bij Van der Valk Princeville te Breda

Programma 28 maart 2024:
13.30 uur : Ontvangst in presentatieruimte Van der Valk Princeville
14.00 uur : Welkom en toelichting programma door Frans Timmers
14.10 uur : Presentatie Limgroup, directeur R&D Jaap Vromans.
14.45 uur : start workshops onder begeleiding HKB-adviseurs. Ondernemers gaan met elkaar in gesprek over thema’s op gebied van strategie, groei, organisatie, financiering.
15.30 uur : samenvatten en delen uitkomsten
16.00-17.00 uur : afsluiting en borrel

Klik hier om je aan te melden

Voor meer informatie:
Frans Timmers
HKB
Klein Veerle 103
B-2960 Brecht
Tel: +32 489387200
Mob: +31 6 13328412
f.timmers@hkb-advies.be
www.hkb-advies.nl

Publicatiedatum: