Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin bestaat 40 jaar

Op vrijdag 29 september is het precies 40 jaar geleden dat Odin werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bakkerij Van der Westen heeft voor alle locaties heerlijke slagroomtaarten verzorgd. De oprichters van toen, Koos, Nellie, Jan, Erna, Frank en Karin kwamen vanochtend op de taart in Geldermalsen. Samen met hen heeft het team van Odin stilgestaan bij het bijzondere moment. Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om de oprichters in het herfstzonnetje te zetten met een tasje met Odin 40 jaar producten en prachtige biologische bloemen van de Vliervelden Pluktuin in Almere.

De oprichters en de huidige directie van Odin.

Anekdotes
"Mooi om dat zo te kunnen doen, want zij hebben immers iets in gang gezet wat zich verder heeft ontwikkeld tot wat Odin nu is. De tijden zijn veranderd, dat bleek uit de heerlijke anekdotes die we bij de taart cadeau kregen. Laat de NVWA de verhalen van toen maar niet horen ;-) Maar ook fijn dat de idealen, de keuze voor biologisch en biodynamisch, de andere kijk op eigendom en geld en de eigenwijzigheid en het harde werken nog steeds onveranderd zijn. Het was en is niet altijd makkelijk, maar we zijn er nog steeds en daar mogen we met elkaar trots op zijn. Op naar de volgende 40 jaar!"

Voor meer informatie:
Odin
[email protected]
www.odin.nl

Publicatiedatum: