Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Op weg naar een nieuwe koers"

Geen Biobeurs in 2025

Er komt geen Biobeurs in 2025. Het huidige concept van een beurs met kennisdeling is niet langer levensvatbaar, stelt Paulien Hoftijzer, projectleider Biobeurs. "Het evenement is een broedplaats van innovatie en ontwikkeling waarbij de ontmoeting en kennisoverdracht centraal staan. Echter, in het licht van een voortdurend veranderende wereld, moeten we erkennen dat het huidige concept van een beurs met kennisdeling niet langer levensvatbaar is. Met dalende inkomsten en stijgende kosten is het duidelijk geworden dat er een nieuwe koers nodig is om de relevantie van de Biobeurs te behouden. De organisatie heeft daarom besloten om in 2025 geen editie van de Biobeurs te organiseren", aldus Paulien.

Er ontstaat hierdoor ruimte voor een grondige heroriëntatie naar een evenement met een andere invulling. Paulien benadrukt het belang van deze transitie: "Dit biedt een mooie kans om de Biobeurs te transformeren tot een nog krachtiger platform voor netwerken en kennisdeling, waarbij we nieuwe stakeholders bij het evenement kunnen betrekken. We nodigen daarom iedereen uit om ideeën en suggesties met ons te delen terwijl we deze heroriëntatieperiode ingaan."

In de komende periode zal de organisatie actief in gesprek gaan met alle belanghebbenden om gezamenlijk een nieuwe richting voor de Biobeurs te bepalen. "Door samen te werken en ideeën uit te wisselen, streven we ernaar om een evenement te creëren dat niet alleen relevant blijft, maar ook een centrale rol blijft spelen in de groei van biologisch."

Voor meer informatie:
Paulien Hoftijzer
Bionext
[email protected]
www.bionext.nl

Jean-Paul Lindeboom
Bionext
[email protected]
www.bionext.nl

Publicatiedatum: